Sissepääs otse peatänavalt (Tallinna mnt). Kogupinna suurus 208,8 m2, millest 23,4 m2 moodustab endise pangasaali esinduslik trepihall. Teisel korrusel asuvate äriruumide tuumik moodustab suurema osa ajalooliste pangaruumide ruumiplaneeringust.

Seetõttu on ruumides ka ajalooline ja eksklusiivne interjöör. Ruumide koosseisu jäävad originaalsed ja restaureeritud aaderdatud siseuksed, sh varakambriuks kogu furnituuriga, art deco plaatidega pottidest ahi, võlvlaed jm.

Ruumid on sobivad büroopinnaks, teeninduseks, avaraks galeriikorteriks jm. Ruumidest avanevad linnavaated kolme suunda.

Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid seina ja põrandakattematerjale. Trepikoja välisukse lukustus on lahendatud video-fonosüsteemiga. Välisukse lengid ja valgmik on restaureeritud, uks on asendatud uue täispuidust tammeuksega.

Ruumide koosseisu kuulub kaks parkimiskohta kinnises hoovis ning 9,4 m² suurune panipaik hoone keldrikorrusel.

Võta ühendust

Telefon

(+372) 5555 0888

Tallinna mnt 12, Rapla linn,
Rapla vald, 79513

email

realestate@stipend.ee

© 2022 – Stipend. All rights reserved.